Diensten

Cueco ontzorgt u van het volledig uit uw hoofd leren van teksten.
U kunt u concentreren op het overbrengen van uw boodschap, wij zorgen dat u de inhoud, en dus de tekst, ook niet vergeet.

Dat kan zijn voor een presentatie, een video boodschap, een optreden, een TV programma of wat u ook bedenkt.
Wij zorgen dat de teksten op een van onze autocue systemen geprojecteerd worden.

Daarvoor hebben wij de beschikking over ervaren medewerkers, alle mogelijke materialen en een geweldige flexibiliteit.

Cueco staat voor de beste kwaliteit en service. Deze twee punten hebben onze voortdurende aandacht, zodat u er vanuit kunt gaan dat uw productie feilloos verloopt.

Natuurlijk is het wenselijk om in een zo vroeg mogelijk stadium met ons contact op te nemen met betrekking tot uw productie, zodat wij u uitgebreid van informatie kunnen voorzien en met u mee kunnen denken. Mocht u echter op het laatste moment of zeer onverwacht gebruik moeten maken van onze autocue dan is het voor Cueco zelfs mogelijk om dezelfde dag nog voor u uit te rijden om u ten dienste te staan.

Onze service gaat zo ver dat u ons ten alle tijden kunt oproepen in geval van nood. Een aantal van onze klanten heeft hiervoor de beschikking over een speciaal email adres en een mobiel telefoonnummer om ons te bereiken.

Cueco levert en verzorgt teleprompter / autocue faciliteiten voor allerlei producties. De kracht van Cueco zit hem echter in het feit dat wij u in samenwerking met onze zusterbedrijven op vele gebieden van dienst kunnen zijn. Zo kunnen wij voor u ook de aanleg van tijdelijke netwerken regelen of computersystemen leveren voor de periode van de productie. De technische mogelijkheden zijn daardoor vrijwel onbeperkt.